2024. április 20. - Tivadar

Kigúnyolták Ronaldinhóékat

Gúnyos bekiabálásokkal és hurrogással fejezte ki nemtetszését a brazil futballszurkolók egy csoportja a riói 0-0 után, amelyet a nemzeti válogatott Bolívia legjobbjaival játszott a Joao Havelange Stadionban, a magyar idő szerint csütörtök hajnali vb-selej
2008. szeptember 11. csütörtök 13:36 - Hírextra
A csapat emblematikus alakja, Ronaldinho egy vállrándítással igyekezett elintézni a drukkerek reakcióját, mondván, némelyek a meccs egésze alatt ellenségesen viselkedtek a válogatottal szemben. A brazil sztár, aki volt már a világ legjobbja-választás győztese is, füttyöt kapott, amikor a 77. percben lecserélték, s hasonló fogadtatásban volt része a selecao szövetségi kapitányának is, akinek mielőbbi menesztését sürgetve alkalmi kórus kántálta, hogy "Viszlát, Dunga!"

A szakvezető a találkozót követően azt mondta, teljesen érthető a szurkolók viselkedése egy olyan vb-selejtezős meccs után, melyen képtelenek voltak gólt szerezni, és amelyet - ráadásul hazai pályán - annak ellenére sem tudtak megnyerni, hogy a csoportjukban utolsó bolíviai együttes az utolsó 35 percet emberhátrányban játszotta ellenük.

"Megértem a drukkereket. Ha nem focizunk jól, akkor ez normális dolog. A szurkolók érzelmekkel tele élik meg a meccseket, s ha nem azt kapják, amit vártak, szenvedélyesen tiltakoznak, miként tették azt most is. Nekünk ezen mielőbb túl kell tenni magunkat, a fontos az, hogy továbbjussunk, vagyis a kvalifikáció végeztével ott legyünk a legjobb négy között a csoportunkban."

Brazília a 2010-re selejtező sorozat dél-amerikai, tízcsapatos csoportjában jelenleg a második Paraguay mögött.

Az állás: 1. Paraguay 17 pont, 2. Brazília 13 (11-4), 3. Argentína 13 (11-5), 4. Chile 13 (13-12) , 5. Uruguay 12, 6. Kolumbia 10, 7. Ecuador 9, 8. Venezuela 7 (9-13), 9. Peru 7 (5-16), 10. Bolívia 5
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását