2024. április 19. - Emma

Kukoricásban ért véget az ámokfutás

Több kilométeres autós üldözés után, egy kukoricásban ért véget egy rendőrök elől menekülő autós ámokfutása Orosházán - értesült a HavariaPress.
2008. szeptember 9. kedd 09:44 - Hírextra
A békési városban hétfőn délután háromnegyed ötkor haladt egy 32 éves helybéli férfi egy Audi A8-assal Szentes felől a városközpont irányába, amikor észrevette, hogy vele szemben egy rendőrautó közeledik. A férfi - feltehetően, azért mert jogosítvány nélkül ült a volánnál - hirtelen gázt adott és nagy sebességgel elhajtott a rendőrautó mellett. Mivel a rendőrök felismerték a férfit, és tudták róla, hogy jogosítvány nélkül vezet, így értesítették az ügyeletet, valamint a közterületen szolgálatot teljesítő kollégáikat is. Az Audi-t vezető férfi a Postánál vette észre, hogy az üldözésébe egy másik járőrautó is bekapcsolódott, amely a fényjelzéseit bekapcsolva próbálta őt megállítani. A sofőr ekkor kezdte meg ámokfutását: járművét nem kímélve száguldott át a belváros utcáin, több alkalommal járdaszegélynek ütközve, illetve a járdán hajtva Nagyszénás felé vette az irányt. Az időközben defektet kapott Audi felett Nagyszénás előtt két kilométerre veszítette el uralmát az orosházi ámokfutó, az autó végül egy kukoricásba hajtva állt meg. A férfit a balesethelyszínére kihívott mentők az orosházi kórházba szállították, a rendőrök pedig közúti veszélyeztetés miatt indítottak eljárást ellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását