2024. április 28. - Valéria

Két elpazarolt év áll Demszky Gábor mögött

Két elpazarolt, elfecsérelt év áll Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester mögött - így értékelte az önkormányzati ciklus első felét a KDNP fővárosi frakciójának vezetője kedden.
2008. szeptember 9. kedd 11:24 - Hírextra
Bagdy Gábor a budapesti sajtóreggelin a "pazarlásra" elsősorban a 4-es metrót említette példaként; mint mondta, az elmúlt időszakban másfél évvel tolódott ki a 4-es metró átadási határideje, drasztikusan nőtt a költsége, és "még mindig nem lehet tudni, mi lesz például a Fővám térre tervezett állomással".

"Jó, ha a következő ciklus közepén át lehet majd adni az új metrót" - tette hozzá Bagdy Gábor.
A párt fővárosi frakcióvezetője úgy vélekedett, hogy Demszky Gábor valószínűleg nem lesz még egyszer Budapest főpolgármestere. Szerinte a városvezető jelenlegi egész politikája az "utánam a vízözön" elvére épül.

A kereszténydemokraták saját, elmúlt kétéves tevékenységükből elsősorban az úgynevezett kisgyerekes bérlet bevezetését emelték ki; jövőbeni terveik közül pedig a kórházak környékén történő parkolással kapcsolatos problémák megoldását hangsúlyozták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását