2024. április 20. - Tivadar

Brady súlyos sérülése

Súlyos térdsérülést szenvedett Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik legnagyobb sztárja.
2008. szeptember 8. hétfő 09:37 - Hírextra
A New England Patriots háromszoros Super Bowl-győztes irányítója a Kansas City Chiefs elleni bajnoki nyitány első negyedében ütközött Bernard Pollarddal. Még az is elképzelhető, hogy a kiválóság a szezonban már nem léphet pályára. Nélküle is nyert a csapat 17-10-re, mert Brady cseréje, a tapasztalatlan Matt Cassel hatékonyan játszott.

Az NFL másik ásza, a számos ligacsúcsot tartó Brett Favre remekül mutatkozott be új együttesében, a New York Jetsben, amely 20-14-re győzött a Miami Dolphins otthonában. A legendás játékos a nyáron visszavonult, majd meggondolta magát, ám 16 idény után elhagyta klubját, a Green Bay Packerst, és váltott a Jetsre.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott San Diego Chargers nagy pofont kapott: a vendég Carolina Panthers az utolsó akcióval nyert. Az Indianapolis Colts otthon meglepően sima vereséget szenvedett a Chicago Bearstől, ugyanakkor a New Orleans Saints és a Pittsburgh Steelers hazai sikerrel kezdte az évadot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását