2024. május 2. - Zsigmond

Túlélte a koreai lány

Életmentő műtéttel stabilizálták a szombati lövői közlekedési baleset egyetlen túlélőjének, egy 12 éves dél-koreai kislánynak az állapotát - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t.
2008. szeptember 7. vasárnap 15:55 - Hírextra
A Szlovákiában fekvő Galánta Samsung-gyárának menedzserei szombaton vesztették életüket, amikor autójuk fékezés nélkül ráhajtott a sínekre a Győr megyei Lövő község vasúti átjárójában
A szlovák rendszámú személyautó vonattal ütközött az átjáróban, s az autóban utazó négy felnőtt szörnyethalt. A tragédiát túlélő kislányt mentőhelikopter szállította a győri kórházba. A dél-koreai konzul Budapestről a helyszínre sietett, és minden segítséget megadott a rendőrségnek - mondta Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A baleset körülményeit igazságügyi és műszaki szakértő bevonásával vizsgálják.

A balesetet követően a GYSEV Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az átjáróban a fénysorompó működött, és az autó a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását