2024. április 25. - Márk

Tömegverekedés és késelés

Négy ember szúrt sérülést szenvedett Jászapátin, ahol egy összeszólalkozás után egy nagyobb társaságban tömegverekedés tört ki; a rendőrség fokozottan ügyel a közrendre, hogy elejét vegye az újabb összetűzésnek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rend
2008. szeptember 7. vasárnap 12:13 - Hírextra
Szabó Zita rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a jászsági kisváros művelődési háza előtt - ahol egy bált tartottak - szombaton éjjel feltehetően két család tagjai verekedtek össze. Ennek során szúróeszközök is előkerültek, ezekkel négy embert megszúrtak, akiket kórházba szállítottak. A hasba és hátba szúrtak között van életveszélyes sérült is. Többen könnyebb sérülést szenvedtek.

A tömegverekedésnek a nagy erőkkel kivonuló rendőrök vetettek véget, a résztvevők közül több személyt előállítottak kihallgatásra.

Vasárnap egész nap fokozott rendőri jelenlét lesz Jászapátin, hogy megakadályozzák az újabb tettlegességet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. szeptember 11. 18:57
saxo,Látom,hogy azért leked mélyén tiszteled az igazi hithü zsidókat és a nem zsidó Izraelieket is.Ezért beillesztek ide egy számodra is támogatható célt:
Izrael területének ötszöröse zsidó tulajdon arab országokban
...2007.12.16.

[JPost]Úgy 850 ezer zsidó menekült az arab országokból Izrael 1948-as megalapítása után, több mint 300 milliárd dollárnyi vagyont hátrahagyva. Az Igazságot Az Arab Országokból [elüldözött] Zsidóknak (Justice For Jews From Arab Countries, JJFAC) szervezet több évtizedes vagyon igazolásokkal és átruházásokkal rendelkezik arab országokban lévő zsidó tulajdonú területekre, melyek teljes területe 100 ezer négyzetkilométer, azaz ötször akkor mint Izrael állam területe.

Azaz az arab országokban élő zsidók Izrael területének ötszörösét birtokolták, (és jogilag birtokolják mind a mai napig) ám földjeikről elüldözték őket.

A legtöbb igazoltan zsidó tulajdonban lévő terület és tulajdon Irakban, Egyiptomban, Marokkóban található.

A szervezet elnöke szerint ezeket a tényeket mindenképp meg kell tárgyalni bármiféle békekonferencián, a most is tartó annapolisin is.

Több százezer palesztinai arab, becslések egészen 400 ezertől 750 ezerre teszik a számukat, hagyta el az Izrael által irányított területet 1948 és 49 között, és ők és milliónyi leszármazottaik, az egyik legkényesebb kérdést adják az izraeli-palesztin tárgyalásokon, míg a zsidó menekültek ügyéről még csak szó sem esik.

És akkor egy kis elmaradhatatlan irónia:

A zsidó menekültekről... és tulajdonaikról2007.12.14.

Sem Annapolisban, se máshol nem fog igazságos béke születni, amíg nem tárgyalják meg a zsidó menekültek sorsát az araboké mellett. [Weekly Standard] , és [New York Times]

Az ENSZ archívumaiban tett új felfedezés teljesen új keretbe helyezi a zsidók menekülétést az arab országokból.

Az eddig általánosan elfogadott nézet szerint a zsidók menekülését egymástól elszigetelt antiszemita események indították el. Ám az újonnan felfedezett dokumentumok bizonyítják, hogy az valójában az arab országok együttes erőfeszítésésének eredménye volt.

Az Igazságot Az Arab Országokból [elüldözött] Zsidóknak (Justice For Jews From Arab Countries, JJFAC) szervezet olyan dokumentumokat fedezett fel az ENSZ archívumaiban, melyek bizonyítják, hogy az “arab államok között “összebeszélés”, egyeztetés volt, hogy "kihasználják és meggyötörjék zsidó lakosságukat”

Az Arab Liga 1947-ben egy olyan határozatot (vagy határozattervezetet) készített, mely felszólított a arab országokban élő zsidók elleni lépések megtételére. A javaslat felszólított bebörtönzésekre, birtokok elkobzására, és hivatolsan felszólított erőszakos lépések megtételére és pogromokra.

A JJFAC az ENSZ adatait idézi: 856,000 zsidó menekült el az arab országokból, míg 711,000 ezer palesztinai arab hagyta el az Izrael által ellenőrzött területeket 1948 és 49 között.

Az ENSZ-ben 126 határozat született a palesztinai arab menekültek javára, míg az arab országokból elüldözött zsidó menekültek javára egy sem.
saxo
2008. szeptember 10. 19:49
aser.

Valóban. Volt egy olyan időszak, szép hazánkban, amikor úgy történtek a dolgok, ahogyan, és amivel megfenyegetted itt, az előtted szólót.

Valóban. Volt egy zsidó ember, Rákosi Mátyás elvtárs, aki hasonló módon ellene ment a magyar lakosság érdekeinek, és ugyanolyan idegen érdekek kiszolgálójaként, mint a jelenlegi zsidó-kommunista kormány.

Valóban. Volt egy zsidó szabómester, Péter Gábor elvtárs, aki egy zsidó terrorista osztagot alakított meg Magyarországon, mégpedig a belügyminisztériumon belül. Ez volt az Államvédelmi Osztály. (ÁVO).
Egyébként, valahogyan ő is vonzalmat érezhetett a már akkor is sanyarú sorsú cigányság iránt, mert sok cigány nemzetiségű embert soroztatott be az ÁVO-ba. (Mind az ÁVO-nak, mind az ÁVH-nak voltak sorozott "katonái". Ezek egyébként, alapvetően, csak objektumőrzési feladatokat láttak el.)
A kivételként, azonban a besorozott cigányok verőemberi feladatokat kaptak. Ehhez értettek ugyanis."Becsülettel" helyt is álltak...! Őket nevezte a nép "kisávós"-nak...

Ez a Péter Gábor nevű zsidó szabómester olyan kiválóan végezte népellenes, hazaáruló tevékenységét, hogy tábornokká neveztette ki magát Rákosival, és kivette a terrorista csapatát a belügyminisztérium alól, és megalakította az ÁVH-t, (Államvédelmi Hivatal).

Ez időszakra már befejezte tevékenységét a -mai- zsidó állam területén az angolok és az arabok ellen, Ben Gurion terrorista vezér által vezényelt zsidó terrorista csapat. Hálából, (-már félreértés ne essék, úgy értem, a zsidók hálájából...) a terrorista Ben Gurion Izrael Állam első államfője lett...! Mitöbb,a zsidó állam ekkorra már rögtön meg is támadta minden szomszédját, ahogy illik...!

Szval. Ez volt az az időszak,amikor a zsidóság erőszakkal, és korlátlanul uralta Magyarországot, és valóban, az általuk parancsnokolt "törvény őrei" voltak a legfőbb gyilkosok, valóban, tömény marxizmussal "felhomályosítva". A sötét zugban is, de gyakran a nyilvános koncepciós perekben is.

Egyetlen dolog miatt tehették ezt meg ezt akkor.. A "nagyveres hadsereg" által való megszállásunk miatt. Hiába ácsingóztok, ilyen mégegyszer nem fordul elő...!

Kedves 'aser'.
Ezek történelmi tények, mind Magyarország, mind Izrael Állam közelmúlt történelméből.

Nevezz akár "rasszista állatnak", - ha ahhoz van kedved - ,de meg fogod látni, hogy egyre és egyre jobban ellen fogunk állni az országromboló szellemiségeteknek, és az országot szétrabló tevékenységeteknek.
aser
2008. szeptember 10. 16:21
Most leleplezted magad! Az ilyenféle bunkókat szoktak a törvény őrei a Rendőrök ,egy sötét zugban jól megnevelni,leginkább a tömény marxizmussal! Majd számolj be,jó érzés volt az agytágitó?-Bár neked elég nehéz lesz....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását