2024. április 20. - Tivadar

Mi lesz a postásnővel?

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Magyar Posta vezérigazgatója annak, aki információval segíti a múlt héten eltűnt alsóörsi postásnő ügyében indított nyomozást - tájékoztatta a Magyar Posta az MTI-t szerdán.
2007. december 6. csütörtök 07:16 - Hírextra
A közlemény szerint az alsóörsi kézbesítőnő eltűnésének híre sokkolta a postásokat. Az eltűnt kézbesítőt az alsóörsiek megbízható, kedves, közvetlen embernek ismerik. Azonban nem zárható ki, hogy a munkáját megfelelően ellátó kézbesítőnő bűncselekmény áldozata lett.

A Magyar Posta közvetlenül is segíti a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját: például kifüggesztik a postákon az eltűnt fényképét, amelyet a kézbesítők is terjesztenek a lakosság körében. A bejelentéseket a rendőrség 112-es segélyhívószámon, illetve bármelyik rendőri szervnél várja - ismerteti a közlemény.

Az észak-balatoni település postásnője múlt hét kedden délután tűnt el, amikor több százezer forint nyugdíjat kellett volna kézbesítenie, ám a járandóságukat csak néhányan kapták meg Alsóörs idős lakói közül.

Dániel-Tóth Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-nek nyilatkozva elmondta: a rendőrség már helikopterrel is kereste a balaton-felvidéki területeken az eltűnt nőt, illetve a balatoni vízi rendészet hajói is bekapcsolódtak a keresésbe; eddig eredménytelenül. A veszprémi, a balatonalámádi és a balatonfüredi rendőrök pedig az észak-balatoni településeken házról-házra járva igyekeznek információkat gyűjteni.

Dániel-Tóth Zoltán szerint továbbra sem lehet kizárni azt, hogy a 44 éves postásnő bűncselekmény áldozata lett.

A szóvivő tájékoztatott arról is, hogy csütörtöktől a rendőrség az eltűnt nő fényképét és személyleírását tartalmazó plakátokat terjeszt, illetve ragaszt ki a megye városaiban és falvaiban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását