2022. szeptember 28. - Vencel

Rálőttek egy házra

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől kapott információ szerint csütörtökön éjszaka rálőttek egy Nyíradony-Tamásipusztai házra, melyben hatan aludtak.
2008. szeptember 5. péntek 17:35 - Hírextra
Vezendi Jánosné az MTI-nek pénteken elmondta: pontban éjfélkor érkezett a riasztás a rendőrségre a házigazdától, hogy a házukra rálőttek. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a ház ablakán két lövés ütötte nyom látható, és a lakásban is több tárgy megrongálódott. Személyi sérülés azonban nem történt, annak ellenére, hogy abban a szobában, melynek ablakát lövés érte, két felnőtt és négy gyermek aludt.
A lakók elmondásából kiderült, hogy sem a lövés előtt, sem azt követően semmilyen gépjármű zaját vagy más neszt nem hallottak.
A megyei rendőrkapitányság bűnügyi osztálya több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Szakértő bevonásával a nyomozást tovább folytatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását