2024. május 19. - Ivó, Milán

Nem tűrték a szesztilalmat

A debreceni rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a három férfit, akik csütörtökön éjjel két belvárosi üzletben is kényszerítő eszközöket alkalmaztak, hogy őket az ott dolgozó eladó kiszolgálja.
2008. szeptember 5. péntek 18:10 - Hírextra
A debreceni kapitányság sajtószóvivője, Juhászné Kiss Katalin pénteken elmondta: a három férfi a Bartók Béla út egyik éjszaka is nyitva tartó üzletében csütörtökön este 11 órától másfél órán keresztül tartotta fenyegetés alatt az ott dolgozó eladót. Eközben szeszes ital kiszolgálására akarták kényszeríteni, ám köztudomású, hogy Debrecenben 22 óra után szesztilalom van az üzletekben, így csak azután kaptak három üveg sört, hogy az eladót pofon vágták. Ezt követően még többször megütötték és megrúgták az eladót, hogy égetett szeszes italt is adjon nekik, végül 1.800 forint készpénzzel távoztak.

A szóvivő elmondta: az éjjel két órakor érkezett bejelentést követően forrónyomos üldözés során a rendőrségnek sikerült elfognia a három férfit, akikről kiderült, hogy előzőleg a Hatvan utcai Non-stop üzletben is jártak, de ott az eladó a pánikgomb megnyomásával menekülésre késztette őket.

A három férfit kihallgatásuk után a rendőrkapitányságra előállították, ahol jelenleg is őrizetben vannak, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását