2024. április 26. - Ervin

Tényfeltáró kötet a világot irányító titkos társaságról

Léteznek-e titkos társaságok, melyek a háttérből irányítják a politikát? Lehetséges-e, hogy bizonyos személyek „egyenlőbbek” másoknál csak azért, mert sok pénzük van? Vannak-e összefonódások a bankrendszer, a multinacionális vállalatok és a po
2008. szeptember 4. csütörtök 14:35 - Hírextra
A szerző mindhárom kérdésre igennel felel. Könyve kétségbevonhatatlan bizonyítékokkal szolgál a Bilderberg Klub létezéséről: belső források, bizalmas dokumentumok segítségével leplezi le a XX. század egyik legtitokzatosabb érdekszövetségét, mely minden évben más helyszínen, de azonos titoktartással rendezi meg összejöveteleit.

Tényfeltáró könyve izgalmas olvasmány lehet mindenki számára, aki be kíván pillantani korunk nagypolitikai kulisszái mögé.

Daniel Estulin egy Oroszországban született író, aki a Bilderberg Klub kutatására tette fel az életét, annak a csak meghívásos alapon bővülő elit szerveződésnek, melynek tagjai az üzlet, a média és a po litika világából verbuválódnak. Egy interjúban Estulin a származását és a fiatalkorát felvázolva rávilágított arra, hogy miért is érdekli ennyire ez a dolog: „én egy orosz exhazafi vagyok, akit 1980-ban kitoloncoltak az akkori Szovjetunióból. Az apám egy disszidens volt, aki a szólásszabadságért harcolt, ezért bebörtönözte a KGB. Amikor elegük lett belőlünk elüldöztek. Kanadába vándoroltunk ki, majd 12 évvel ezelőtt Spanyolországba költöztem.

A nagyapám az 50-es években ezredes volt a KGB-nél és a kémelhárításnál, így kiváltságos helyzetemből fakadóan rengeteg titkos, de fontos és megbízható információhoz jutottam. nem csak a KGB embereitől, hanem a Mi6 és a CIA ügynökeitől is, hiszen a legtöbb ember, aki a titkosszolgálatoknak dolgozik, mind lelkes patrióta, akik szeretik a hazájukat, munkájukat a nemzetükért végzik. Ők voltak az elsők, akik értesültek a Bilderberg Klubról és rendkívül megijesztette őket a szerveződés híre.” Estulin ezt a valós történetet folytatja könyvében egészen a csoport 1954-es első találkozójától kezdve.

A könyv az Alexandra Kiadónál jelenik meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását