2024. április 25. - Márk

"Nem rontottam el semmit az egyes döntőjében" Kovács Katalin

A huszonháromszoros világbajnok kajakozó, Kovács Katalin a pekingi olimpián egy arany- és egy ezüstérmet szerzett, fő számában, egyesben viszont lemaradt a dobogóról. A versenyző az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában nem titkolta, hogy nagyon rossz
2008. szeptember 4. csütörtök 21:15 - Hírextra
Negyedik lett egyéniben az olimpián. Mennyire sikerült azóta ezt megemészteni?

Nehéz erről beszélni, mert rengeteget készültem az egyesre az elmúlt években, nagy álmom volt, hogy egyéniben is rajthoz állhassak az olimpián. Már éreztem a bemelegítésnél, hogy valami nem úgy működik, ahogy kellene, azonban egyelőre nem tudom a választ a miértre.

Jól aludt?

Teljesen jól aludtam. Délelőtt még edzettem egy kicsit, minden jó volt. Aztán amikor elkezdtem a bemelegítést, éreztem, hogy nem úgy működnek az izmaim, ahogy szeretném. Éreztem, hogy fogy az idő, hamarosan oda kell állnom életem nagy döntőjére, de nem vagyok rá felkészülve. Furcsa érzések kavarogtak bennem már akkor, de tudtam, hogy ott a rajt, és el kell indulni. A hazaérkezés után szinte azonnal visszanéztem a futamot, mert belülről rosszul éltem meg, és kíváncsi voltam, hogy kívülről hogyan nézett ki.

Meglepte a kép?

Az lepett meg, hogy nem láttam technikai hibát. Nem az volt a gond, hogy rosszul eveztem, vagy, hogy taktikailag elrontottam valamit. Azt éreztem, hogy langyos vagyok, mintha egy hétfő reggeli edzésen lennék, és nem tudok túllendülni a fáradt állapoton. Nem tudom, hogy ez miért lehetett, de egyszer biztos rá fogok jönni.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását