2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ismét gránátokat találtak

Gránátokat és tüzérségi eszközöket találtak a Margit híd közelében a Batthyány tér felé vezető oldalon, a hídtól mintegy 200 méterre, forgalmi fennakadás nincsen - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese csütörtökön délután az MTI-t.
2008. szeptember 4. csütörtök 18:56 - Hírextra
Harnócz Gyula őrnagy tájékoztatása szerint alkotóelemeikre szétszedett eszközökről van szó. Az első vizsgálatok szerint a tűzszerészek éjjel három órakor kezdik meg a tárgyak részletes vizsgálatát - tette hozzá.

Az elmúlt egy hónapban három alkalommal találtak bombát a Margit híd budai hídfőjének közelében, ahol a budai szennyvízelvezető főgyűjtőcsatorna építési munkálatai zajlanak. Augusztus 9-én egy FAB 100-as típusú, 100-110 kilogrammos orosz rombolóbomba, 26-án pedig egy 50 kilogrammos magyar légibomba került elő a földből. Szerdán pedig egy építkezésen több kézigránátot, 122 milliméter átmérőjű lövedékeket és üres páncéltörő eszközöket találtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását