2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Droggal a gyomrában

Másfél millió forint piaci értékű kokaint próbált az országba csempészni egy nigériai férfi; a Ferihegyi Repülőtéren elfogott gyanúsított a gyomrában, négy kapszulában "szállította" a 84 gramm kábítószert - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsn
2008. szeptember 3. szerda 10:30 - Hírextra
A VPOP közleménye szerint a nigériai állampolgár Madridból érkezett Budapestre, és a zöldfolyosón jelentkezett belépésre. "A szolgálatot teljesítő pénzügyőrök – az utas vámköteles árura adott nemleges válaszát elfogadva, valamint kockázatelemzési szempontokat is figyelembe véve – a test üregeire kiterjedő tételes vámvizsgálat mellett döntöttek" - tartalmazza a közlemény. Mint írták, a férfi beleegyezett az orvosi átvilágító vizsgálatba, amelynek során megtalálták a kábítószert.

A kapszulákban lévő fehér porról a teszt és a kirendelt szakértő is azt állapította meg, hogy kokain.
A vámhatóság a drogot lefoglalta, a férfi ellen pedig kábítószerrel visszaélés miatt indítottak eljárást. A férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását