2020. június 5. - Fatime

Személyi változások

Nyugállományba vonul Karakas László rendőr ezredes, Szolnok rendőrkapitánya, féléves felmentési ideje alatt a vezetői teendők ellátására Bajári Attila rendőr alezredes, eddigi közrendvédelmi osztályvezető kapott megbízást - jelentette be a Simon Tamás ren
2008. szeptember 1. hétfő 13:47 - Hírextra
Simon Tamás hozzátette: a rendőrség a jövőben is számít az 55 éves korában leköszönő városi kapitány munkájára, hiszen az elmúlt 35 évben sok szakmai tapasztalatot gyűjtött össze. A megbízott vezetőről úgy vélekedett, hogy egy "megszállott" rendőrről van szó, aki 25 éves pályafutása során végigjárta a rendőri ranglétrát, így kellő ismeretekkel és felkészültséggel rendelkezik a feladat végrehajtására.

A rendőrségnél 1974-ben szolgálatot kezdő Karakas László elmondta, hogy hétéves kapitányságvezetői időszaka alatt véleménye szerint jó szakmai csapatot sikerült kialakítaniuk. Kiemelte, hogy a politikától és a pártoktól függetlenítve tudtak dolgozni, és jó kapcsolatot teremtettek a hozzájuk tartozó 19 település önkormányzataival, civil szervezeteivel. Példásnak ítélte az országos és a helyi sajtóval való együttműködést, amit bizonyít, hogy vezetési ideje alatt a megjelent rendőrségi anyagok korrektek voltak, és egyetlen helyreigazítást sem kellett kérni.

Mint Bajári Attila fogalmazott, öt évig "utcai rendőr" volt Budapesten, majd 1992-ben került Szolnokra. A városi kapitányság eddig teljesítményével kapcsolatban jelezte, hogy az ismeretlenek által elkövetett bűncselekmények felderítési mutatója 50 százalék feletti, ami országos szinten is elismerése méltó. Kitért rá, hogy egy jó gárda irányítását veszi át, amellyel igyekszik megőrizni az eddigi eredményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását