2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Deutsch Tamás magánéletéről is nyilatkozott

Magánéletéről, válásáról és házasságon kívül született gyermekéről is beszélt Deutsch Tamás vezető fideszes politikus a Playboy című férfimagazin szeptemberi számában megjelent interjújában, amelyben azt hangsúlyozta, hogy nem tud ellenállni a női szépség
2008. szeptember 1. hétfő 10:06 - Hírextra
A Fidesz elnökének jelenlegi kabinetfőnöke elmondta, hogy első házasságából, amely 14 évig tartott, három gyermeke van, s eközben házasságán kívül még egy fia született. Beszélt arról is, hogy újabb házassága öt év elteltével válságba jutott, most válófélben van második feleségétől.

"Lehet, hogy ez hibám, lehet, hogy bizonyos értelemben erény is, de kétségtelen, hogy a női szépségnek, egy női szív meghódításának úgy 16 éves korom óta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nem nagyon tudok ellenállni" - mondta a politikus, hozzátéve azt, hogy hódításait soha nem verte nagydobra, még legközelebbi barátai is nagyon keveset tudhattak az ilyen ügyeiről.

Házasságán kívüli fia születésekor ifjúsági és sportminiszter volt Deutsch Tamás. Keller László, az akkor ellenzékben lévő szocialista párt képviselője akkor egy sajtótájékoztatón szóvá tette, hogy Deutsch Tamásnak nem kell elszámolnia vagyonával és több célzást tett arra, hogy a miniszter házasságon kívüli gyermeke "egy palotában lakik".

Deutsch Tamás a személyes támadásra reagálva úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy a szocialista képviselő botránypolitizálást folytat, és kellene lennie egy olyan mércének, hogy a rosszindulatú piszkálódás kapcsán saját ellenzéki képviselőtársai szóljanak rá a képviselőre. "Azt gondolom, illene, hogy a normális hétköznapi erkölcsnek a minimuma jelen legyen a magyar politikában" - hangsúlyozta 2000-ben Deutsch Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását