2024. március 29. - Auguszta

Elkészült, de csak októbertől üzemel az autóbusz-állomás

A Jászkun Volán Zrt. az őszi iskolakezdéssel egy időben tervezte új szolnoki autóbusz-állomásának üzemeltetését, ám az hiába készült el, az épületben helyet kapó üzletház kialakításán még dolgoznak, ezért az átadás októberben lesz - írta szerdai számában
2008. augusztus 27. szerda 09:15 - Hírextra
Sziráki Pál, a közlekedési cég vezérigazgatójának tájékoztatása szerint azért döntöttek így, mert az autóbusz-forgalommal nem kívánják megzavarni a még hátralévő munkálatokat.

Mint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei napilap beszámol róla, a beruházó Béres Fejlesztési Zrt. négymilliárd forintból európai színvonalú, üzletházzal kiegészülő autóbusz-állomást hozott létre a megyei jogú város központjában. A létesítményben a Jászkun Volán állomása csaknem 200 millió forintba került, a buszbeállókkal, a szükséges berendezéssel és a "reptéri színvonalú" bútorzattal együtt. Része lesz egy korszerű utastájékoztató rendszer, amelynek költsége 80 millió forintot tesz ki.
 
A beruházás befejezési határideje október 10-re van kitűzve, és várhatóan ez idő előtt helyezik vissza az ideiglenes buszállomást régi-új helyére, az Ady Endre útra - olvasható az Új Néplapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását