2024. március 29. - Auguszta

Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?

Cser-Palkovics András (Fidesz) írásbeli kérdése Kiss Péter kancelláriaminiszternek
2008. augusztus 26. kedd 13:07 - Hírextra
Tisztelt Miniszter Úr!

A Népszabadság 2008. augusztus 27-ei számában fizetett mellékletben jelenik meg Gyurcsány Ferenc Megegyezés című írása. Senki nem adott azonban tájékoztatást arról, hogy ki rendelte meg a Népszabadságtól a mellékletet, ki fizeti ki annak árát és mennyibe kerül ez az újabb kormányzati hirdetés. Sajnos tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc hibájából mára a kormányzati politika szinte divatot csinált abból, hogy milliárdokat költ üres propagandára, kommunikációra. Így nem lepődnénk meg azon, ha kiderülne, hogy ezt a mellékletet is közpénzből finanszírozzák. Ez azért sem lenne meglepő, mert az egypárti kisebbségi kormány, valamint a Magyar Szocialista Párt kommunikációja és propagandája folyamatosan összemosódik. Ennek előjele volt, amikor a kormányszóvivő a Szociális népszavazás estéjén - egy pártrendezvényen – már az MSZP logója előtt adott interjút.

Tisztelt Miniszter Úr!

Az ügyben az alábbi kérdéseket szeretném Önnek feltenni:
- Mennyibe kerül, és ki fizeti Gyurcsány Ferencnek a Népszabadságban fizetett hirdetésként megjelenő Megegyezés című mellékletét?

- Amennyiben a melléklet megjelentetése közpénzből történik, úgy helyesnek tartja-e ezt Ön?
- Mi az oka annak, hogy Gyurcsány Ferenc nem az erre nyitva álló - és egyébként külön pénzbe nem kerülő - lehetőségeket kihasználva az Országgyűlés plenáris ülésén vagy egy kormányszóvivői tájékoztatón hozza nyilvánosságra az ország válságos helyzetével kapcsolatos gondolatait?

- Helyesnek tartja-e Ön, hogy az egypárti kisebbségi kormány, valamint a Magyar Szocialista Párt kommunikációja és propagandája mára összemosódott?
Várom Miniszter Úr megtisztelő válaszát!
dr. Cser-Palkovics András
országgyűlési képviselő
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Border
2008. szeptember 3. 15:31
Kohn Roth Béla Manó!
Lehet, hogy Te bigott vagy, de én nem tételezem fel rólad, én is csak a magánvéleményemet mondtam el. Ha nem igaz amit leírtam, cáfold meg és ne jelzőket használjál olyanokra, akiket (akit) egyáltalán nem ismersz! Én megadom mindenkinek a tiszteletet, amit másoktól is elvárok. Egyébként én jobboldali vagyok, de normálisan gondolkozom!
Kohn Roth Béla Manó
2008. augusztus 29. 10:05
Hajrá Border Bigott Barátom! :)
Border
2008. augusztus 28. 22:07
Tisztelt Csermanek János!
Valóban elütöttem a "becsűletes", becsületes szót, de ha neked ez a legnagyobb gondod, megérdemled. Egyébként nem vagyok baloldali, valamivel többet tudok a jobb és baloldal erkölcstelen tevékenységéről. Nem vagyok "BIGOTT" mint egyesek, akik csak a túlfél hülyeségeit látja.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását