2024. április 19. - Emma

Arculatot vált a TV2

Arculatot, ezen belül logót vált és elindítja őszi műsorstruktúráját a TV2; a csatorna mindent a piaci elsőség megszerzésének szolgálatába állít - hangzott el a kereskedelmi televízió hétfői budapesti sajtóeseményén.
2008. augusztus 25. hétfő 22:10 - Hírextra
Minél több nézőt vonzzanak, beszédtémát kínáljanak és vizuális élményt nyújtsanak a képernyőn látottak - foglalta össze a bő egy éve hivatalba lépett, a konkurens RTL Klub lekörözésének programját meghirdető Várdy Zoltán vezérigazgató az általa "újjászületésként" említett újítások céljait.
Mint mondta, egyértelműen kereskedelmi adóként határozzák meg magukat, noha a múltban többször is e csoport és a közszolgálati adók közé pozícionálták a csatornát.

Az eseményen elhangzott: a társaság a napokban minden korábbinál több - szám szerint hét - új műsorral indítja őszi műsorrendjét; egyebek mellett saját gyártású délutáni műsorral jelentkeznek, valamint műsorvezető nélküli, azaz csupán narrátort alkalmazó vetélkedőt indítanak, a Megasztár negyedik sorozatának mezőnyét mintegy tízezer jelentkező közül válogatták ki.

Bejelentették azt is: a közelmúltban legalább három esztendőre szóló exkluzív szerződést kötött a társaság a Sony Pictures-szel, amely eddig a vetélytárs RTL Klub partnere volt.

Az arculati megújulás kapcsán Rendes Zoltán kreatív vezető arról beszélt: a TV2-nél eddig is hangsúlyos volt, de most főszerepet kapott a piros szín, amelyhez olyan asszociációk társulnak, mint az erő, a dominancia és a magabiztosság.

Nagy Andrea marketingigazgató jelezte: egyelőre nem teljes a TV2 logóváltása, mivel az ORTT egy "triviális tévedés" miatt másfél hónapja nem hagyta jóvá a változtatást.A médiahatóság e heti ülésének az ORTT internetes oldalán olvasható napirendje szerint szerepel a tanácskozáson tárgyalandó témák között az új logó jóváhagyása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását