2024. május 7. - Gizella

Elszökött a közveszélyes beteg

Hazaszökött egy orvosai szerint ön- és közveszélyes ápolt a szekszárdi kórház pszichiátriai osztályáról.
2008. augusztus 24. vasárnap 21:31 - Hírextra
Egyelőre nem lehet tudni, hogy visszaszállítják-e fiatalembert a kórházba - tájékoztatta Farkas Kinga, a Tolna Megye Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t. Az ügyeletes főorvos szerint nem ez volt az első szökés a kórházból.

A fiatalember még vasárnap délelőtt szökött meg a szekszárdi Balassa János Kórházból. A rendőrséget az osztály főorvosa értesítette, a hatóság ezt követően országos körözést adott ki az ön- és közveszélyes férfi ellen - hangsúlyozta Farkas Kinga.

A rendőrségen végül a fiatalember édesanyja jelentkezett. Az asszony elmondta, hogy fia hazament. Mint kiderült, a férfinak otthon is vannak gyógyszerei, de azt az orvosok döntik majd el, hogy vissza kell-e szállítani a pszichiátriára vagy sem - tette hozzá a szóvivő.

A pszichiátriai osztály ügyeletes főorvosa az MTI-nek nem akart részleteket elárulni az esetről. Annyit azonban elmondott, nem ez volt az első eset, hogy egy ápoltjuk megszökött az intézményből, az épületet ugyanis nem védik rácsok, bárki szabadon ki- és beléphet az ajtón.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását