2024. május 2. - Zsigmond

Regionális frakcióülésekkel készülnek a szocialisták a politikai szezonra

Regionális frakcióüléseken készül az MSZP az őszi politikai szezonra - írja csütörtöki számába a Népszabadság és a Népszava.
2008. augusztus 21. csütörtök 08:05 - Hírextra

A Népszava úgy tudja, Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök a keddi elnökségi ülésen arról beszélt, hogy az MSZP regionális frakcióüléseken készül majd az őszi szezonra. A Népszabadság szerint ezek helyszíne Miskolc, Budapest, Tapolca és Szeged lesz. A Népszabadság azt is tudni véli, hogy a tanácskozások mindegyikén részt vesz a miniszterelnök, s várhatóan több kormánytag is.
A Népszava szerint kedden kevés szó esett az adó és járulékok témájáról, hiszen Veres János nem vett részt a megbeszélésen.


A következő két év politikai menetrendjét meghatározó "kormányzati stratégiai koncepció" részleteiről is csak érintőlegesen beszéltek. Arról, hogy az SZDSZ-szel ki és milyen szinten kezdi meg a tárgyalásokat, szintén nem született végső döntés - írja a Népszabadság.
Az MSZP parlamenti frakciójának jövő heti informális ülésén a tervek szerint részt vesz Gyurcsány Ferenc is - jegyzi meg a Népszabadság. Mindkét lap szerint a pártelnök ekkor mutatja be a koncepciót a képviselőcsoportnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását