2024. április 29. - Péter

Teljes útzár

Egy ember életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely szerdán délután történt Alsóörs és Csopak között az észak-balatoni 71-es főúton; a rendőrség az utat teljes szélességben lezárta, a forgalmat pedig elterelte - tájékoztatta
2008. augusztus 20. szerda 17:40 - Hírextra
Egy személykocsi Csopak felől haladt Alsóörs irányába, majd a vezető feltehetően rosszullét miatt a járművel áttért az úttest túloldalára, s három szemből érkező autóval "érintőlegesen ütközött", a negyedikkel viszont frontálisan karambolozott - mondta a történtekről Bankó Magdolna alezredes. Ismertetése szerint a baleset következtében a sávját elhagyó autó 76 éves vezetője, egy papkeszi lakos, a helyszínen életét vesztett.

Korábbi tájékoztatását azonban Bankó Magdolna úgy módosította, hogy a két súlyosan sérült női utas nem a szemből érkező, vétlen autóban ült, hanem mindketten a sávját elhagyó és a balesetet okozó autó utasai voltak. Egyiküket mentőhelikopterrel szállították a veszprémi kórházba, a másikat mentőautóval vitték ugyanoda - közölte a sajtóügyeletes. Az egyik nő csajági, a másik papkeszi lakos - tette hozzá.

A sajtóügyeletes kiegészítette a korábbi tájékoztatását azzal is, hogy a baleset következtében hárman pedig könnyebben sérültek meg; ők az "érintőlegesen" és a frontálisan ütköző járművekben ültek. Mindhármójukat a veszprémi kórházban kezelik - mondta a sajtóügyeletes.

Alsóörs és Csopak között a 71-es balatoni főutat teljes szélességben lezárták, a forgalmat más útvonalra terelte a rendőrség - tájékoztatott a sajtóügyeletes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását