2024. május 2. - Zsigmond

A szexisebb pingpongosok növelhetik a nézettséget

Nagyobb nézettségre törekszik az asztalitenisz és a sportágon belül többen úgy vélik, ezt a legegyszerűbben úgy lehetne elérni, ha a női játékosok a mostaninál szexisebb ruhákban lépnének az asztalhoz.
2008. augusztus 20. szerda 07:53 - Hírextra
A gyér érdeklődés miatti aggodalom azáltal ért a tetőfokára, hogy a pekingi olimpia női csapatversenyei során félig üresen tátongtak a lelátók dacára annak, hogy a pingpong az egyik legnépszerűbb sport a házigazda országban.

A nemzetközi szövetség (ITTF) szerint sürgős átalakításra van szükség, hiszen a hölgyek - ellentétben teniszező kolléganőikkel - leginkább csak egy egyszerű, bő rövidnadrágban és pólóban lépnek asztalhoz.

"Próbáljuk rávenni a játékosokat, hogy nőiesebb mezben és szoknyában szerepeljenek a mérkőzéseken" - idézte a China Daily című lap Claude Bergeret-t, az ITTF egyik alelnökét.
A japán Jocumoto Naomi egyébként már példát mutatott a többieknek ebben a témában.

A szigetországi asztaliteniszező a tavalyi, nemzeti bajnokságon egy saját maga által tervezett kollekcióban lépett a publikum elé: térdzoknit viselt miniszoknyával és egy olyan felsőt, amely az egyik vállát szabadon hagyta.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását