2024. május 6. - Ivett, Frida

Csoportos rablás gyanúsítottja egy budapesti rendőr

Csoportos rablás miatt indított eljárást a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség több ember, köztük egy rendőr ellen - erősítette meg az MTI információját a Pest Megyei Főügyészség csoportvezető ügyésze kedden.
2008. augusztus 19. kedd 16:00 - Hírextra
Lövei Ágnes, a Pest Megyei Főügyészség csoportvezető ügyésze csak annyit közölt az MTI-vel, hogy hétfőn, Veresegyházán történt a gyanú szerinti bűncselekmény és a helyszínen intézkedtek a gyanúsítottakkal szemben. Ismertetése szerint több embert őrizetbe vettek.

Az ügyész részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt, így nem erősítette meg az MTI-nek azt az információját sem, miszerint egy budapesti rendőr az ügy gyanúsítottja. Lövei Ágnes hangsúlyozta: az ügy olyannyira korai szakaszban van, hogy várhatóan egy-két hétig nem tudnak további információval szolgálni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden délután közleményben tudatta: a IX. kerületi rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő egyik rendőr főtörzsőrmestert vette őrizetbe bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hétfőn a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség.

Tóth Gábor dandártábornok, budapesti rendőrfőkapitány még hétfőn, azonnali hatállyal megszüntette a főtörzsőrmester szolgálati jogviszonyát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását