2024. április 26. - Ervin

Rossz gyógyszer - videóval

Augusztus 18-a van, lélekben akár csütörtöknek is vehető hétfő. A tűzijáték szerelmeseinek már csak két éjszakát kell várniuk, az iPhone rajongóinak pedig már csak hármat, hogy beteljesüljenek vágyaik.
2008. augusztus 18. hétfő 15:00 - paulson
Tegnap zárult a Sziget fesztivál, az ilyenkor sokakon kitörő betegségre kínálunk rossz gyógyírt a mai napon a Bon Jovi jóvoltából. Igaz, a közvetlen apropó a csapat "Slippery When Wet" című albumának megjelenésének (az Amerika Egyesült Államokban) 22 évfordulója.

Az idén huszonöt éves zenekart fennállása alatt egyedül a basszusgitáros hagyta el, egyébként változatlan fennállásban árasztják el zenéjükkel a világot. Világszerte több mint 120 millió lemezt adtak el, és a már említett albumuk töltötte a leghosszabb időt a Billboard listájának élén a rock műfajból. Ezzel robbantak be igazán a köztudatba, történt ez olyan dalok segítségével, mint a "You Give Love a Bad Name", a "Livin' On A Prayer", vagy a "Wanted Dead or Alive".

A kilencvenes években – némi pihenő, és szólóalbum után - a legnagyobb dobásuk a "Keep the Faith" című albummal való visszatérésük volt. Legalább ekkorát szólt 8 évvel később, a „Crush”, az albumról az „It’s my life” folyt hónapokig a csapból is. És a banda szekere csak dübörög tovább.

A fáradtságra vagy bármilyen más eredetű problémára ma az 1988-as "New Jersey"címet viselő
korongról a „Bad Medicine”-t ajánljuk orvosságként. Erős nosztalgikus hangulatban kívánunk kellemes délutánt. Ó, azok a nyolcvanas évek!



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását