2024. március 29. - Auguszta

Porobic szerint jó az esély montenegrói pólós éremre

A montenegrói férfi vízilabda-válogatott szakvezetője szerint csapatának nagyon jó az esélye arra, hogy érmet nyerjen a pekingi olimpián.
2008. augusztus 18. hétfő 13:47 - Hírextra
Petar Porobic, a Szerbiától bő két éve elvált, 650 ezres lélekszámú dél-szláv ország együttesének szövetségi kapitánya hétfői nyilatkozatában azt mondta, az önállóvá válást követően senki se várta, hogy jó csapatuk lesz, ehhez képest az olimpia előtt nem sokkal Európa-bajnokok lettek, Pekingben pedig az elődöntőért játszhatnak a szintén ex-jugoszláv Horvátország válogatottjával.

"Most megmutathatjuk az erőnket. Sokan azt gondolták rólunk, hogy gyengék leszünk, miközben mostanra egészen kitűnő csapattá értünk. Európa-bajnokok vagyunk, s nagyon jók az esélyeink, hogy olimpiai érmet is nyerjünk" - mondta Porobic.

Ha Montenegró pólósai, akik az Eb döntőjében Szerbia együttesét gyűrték le, megverik szerdán a horvátokat, pénteken a magyar csapattal vívnak meg a fináléba jutásért.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását