2024. április 28. - Valéria

Csupaszon

Meztelenül álltak modellt brit sportolók a Coca Cola cég egy sportitalt reklámozó kampányához. Rebecca Romero kerékpározó, Philips Idowo atléta és Gregor Tait úszó mutatta be saját sportágát, Ádám, illetve Éva-kosztümben.
2008. augusztus 18. hétfő 19:24 - Hírextra
"Az egész világ hozzászokott, hogy lássa őket versenyezni, győzni. Mi be akartuk őket mutatni teljes valóságukban, izmaikkal, erejükkel együtt" - nyilatkozta Cathryn Sleight, a cég marketing-igazgatója.
az El País című spanyol napilapnak.

Évekkel ezelőtt Samuel Dekeber aikido-bajnok szintén ruha nélkül pózolt Yves Saint-Laurent M7 parfümjének reklámjához. Amanda Bear amerikai úszónő a Playboyban jelent meg ugyancsak meztelenül. Példáját követte Tommy Robredo spanyol teniszező a Cosmopolitan magazin számára, valamint kollégája, Fernando Verdasco.

Utóbbi fealajánlotta tiszteletdíját a prosztata- és hererák gyógyítását célzó kutatásokra. A világ nemrégiben Sergio Ramos Európa-bajnok spanyol labdarúgóról is megismerhette a "meztelen valóságot", korábban az olasz világbajnok csapat kapitányát, Fabio Cannavarót is megcsodálhatták rajongói.

A jelenség immár olyan elterjedt, hogy új kifejezés született rá: spornónak nevezik, a sport és a pornó összevonásából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását