2024. május 6. - Ivett, Frida

Hatalmas karambol

Ukránok és románok sérültekben meg vasárnap hajnalban az M70-es autóúton Muraszemenye közelében, két autó frontális ütközésében.
2008. augusztus 17. vasárnap 11:06 - Hírextra
Egy olasz rendszámú, románokat szállító személyautó és egy ukránokat szállító, de szintén olasz jelzésű terepjáró csapódott egymásnak az autóúton - pontosította az MTI korábbi információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Csizmazia Péter közölte: a terepjáró - melyben két ukrán állampolgárságú férfi ült - eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval, amelyben egy férfi, két nő, valamint egy fiatalkorú és egy gyermekkorú lány ült.Egy olasz rendszámú, románokat szállító személyautó és egy ukrán terepjáró csapódott egymásnak az autóúton. Az olasz rendszámú autó sofőrjét és utasát tűzoltók segítségével tudták csak kiemelni az összeroncsolódott gépkocsiból.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a balesetben négyen sérültek meg, egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.
Az M70-esen nem ez volt az első eset, hogy külföldiek frontálisan egymásnak ütköztek, legutóbb egy hónapja, két cseh állampolgár halt meg.

Az autóút kialakítása miatt egyes szakaszokon kétszer két sávon, majd kétszer egy sávon közlekedhetnek a járművek. Az errefelé ismeretlenül autózók számára ez sokszor megtévesztő, mert az egy-egy sávos szakaszokat autópályának gondolják, ahol párhuzamosan két sávban közlekedhetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását