2024. április 28. - Valéria

Gyilkosok a Szigeten - videóval

A mai napon zárul az idei Sziget fesztivál. Nagy nevek várnak ránk a fináléban: csak a Nagyszínpadon a Babyshambles, a Tankcsapda és a Killers várja a látogatókat. A Pendulum baleset miatt nem tudott eljönni.
2008. augusztus 17. vasárnap 16:03 - paulson
A világzenei színpadon a Csík zenekarral (és Lovasi Andrással, a Borz Kiscsillagával, vagy kivel) indulhat a vasárnap, hogy aztán egy hatalmas hajrával visszaérjünk a Nagyszínpadhoz, a Babyshambles koncertjére. Ha nem tetszik, vigasztalódhatunk 7-től a Moby Dick (Hammerworld) vagy a Hollywoodoo (MR2) fellépésén.

Majd háromnegyed 8-tól a Nagyszínpadon Lukács Laci és csapata feledtetheti el velünk, hogy holnap bizony már munkanap lesz. Őket követi a Killers, erről kicsit később. Ha valaki rájuk nem kíváncsi, választhatja a death metal kultikus csapatát, a Carcasst, a Hammerworld színpadán.

Az este folyamán az Amber Smithtől, a Pál Utcai Fiúkon át egészen a Kowalsky meg a Vegáig, vagy a Malacka és a Tahó vidám csapatáig válogathatunk a magyar alternatív és rockzenei kínálat krémjéből.

De bőven lehet csak a mindennapi - szigetes - örömöknek hódolni: beszélgetni, iszogatni, csocsózni és a számos koncerthelyszín mellett a különböző lemezjátszókról érkező zenékre ugrálni.

A Killers számával búcsúzunk az idei Sziget fesztiváltól. Igen, tavaly is ők zártak. E sorok szerzője akkor már másodszorra látta őket élőben. A napjainkban rendkívüli népszerűségnek örvendő csapat  hibátlan koncertet adott tavaly, azonban enyhe hiányérzettel hagytam el a koncert helyszínét. Bár lehet, hogy csak azért, mert első alkalommal a U2 követte őket. Mindenesetre a gyilkosoknak van "lelkük, bár nem katonák", hangoljunk slágeresen a barátnőnek kinéző barátról szóló dallal.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását