2024. április 25. - Márk

Spitz szerint Phelps egy hős

"Hősies" - ezzel az egy szóval kommentálta a pekingi olimpián hét aranyérmet nyert amerikai úszó, Michael Phelps teljesítményét honfitársa, Mark Spitz, az 1972-es müncheni játékok hétszeres ötkarikás bajnoka.
2008. augusztus 16. szombat 13:23 - Hírextra
"Amikor arra gondoltam, mit fogok mondani, amikor elérkezik az a pillanat, hogy valaki beállítja a rekordomot, és hogy kinek mondom, akkor úgy gondoltam, hogy Phelps lesz az" - jelentette ki az 58 éves, egykori úszófenomén.

Spitz szerint a pekingi olimpián hét aranyérmet nyert, s összesen immár 13 ötkarikás elsőségnél tartó Michael Phelps teljesítménye világszerte ösztönző lesz a fiatalok számára és sokan lesznek, akik ennek a hatására kezdenek el úszni.

Michael Phelps azzal a céllal érkezett a pekingi olimpiára, hogy megdöntse Mark Spitz 1972-es csúcsát. Eddig hét aranyérmet nyert, a rekordjavítást jelentő nyolcadik elsőséget vasárnap, a 4x100 méteres gyorsváltóban gyűjtheti be.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását