2024. május 3. - Tímea, Irma

Magyar bíró a pástok mellett

Csütörtökön, a női kardozók olimpiai csapatversenyében ugyan nem szerepeltek a piros-fehér-zöld színeket képviselő vívók, mégis akadt magyar közreműködő, mégpedig Kaposvári Zsolt személyében, aki többek között az ukrán-amerikai elődöntőben bíráskodott.
2008. augusztus 15. péntek 05:45 - Hírextra

A fiatal asszóvezető a pekingi játékok korábbi szakaszában is kapott kiemelkedő feladatokat, így például ő vezette a női kardozók egyéni küzdelmének döntőjét, melyet címét megvédve az amerikai Mariel Zagunis nyert meg honfitársával, Sada Jacobsonnal szemben.


Később a férfi kardozók négyes fináléjában is a pást mellett tevékenykedhetett, a későbbi végső győztes kínai Csung Men (Zhong Man) és a francia Julien Pillet elődöntős összecsapását vezényelte le.


Bár Kaposvári Zsolt rendszeres alkalmazása azt jelzi, hogy az elöljárók elégedettek vele, magyar szempontból szerencsés volna, ha vasárnap a férfi kardcsapatok döntőjében már - érintettség okán - nem vezethetne...



Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását