2024. április 24. - György

Cigarettacsempészeket fogtak az M3-as autópályán

Tizenötmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a vámosok két kisteherautóban az M3-as autópályán péntek reggel; a dohányárut lefoglalták, a sofőrök ellen eljárás indult - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) s
2008. augusztus 15. péntek 12:10 - Hírextra
A vámnyomozók a füzesabonyi lehajtójánál ellenőrizték a két, egymás mögött haladó, gyanúsnak látszó kisteherautót. Az egyik jármű padlólemeze alatt kialakított rejtekhelyen és a másik kisteherautó rakterében összesen mintegy 27 ezer doboz ukrán eredetű, adózatlan cigarettát találtak - közölte Sipos Jenő.

A vámosok a teherautókat és a 15 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, a két gépkocsivezető ellen eljárást indítottak.

A szóvivő tájékoztatása szerint az utóbbi két hétben az észak-magyarországi régióban öt alkalommal foglaltak le nagyobb értékű cigarettaszállítmányt, a csempészett áru értéke meghaladja a 40 millió forintot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását