2024. május 4. - Mónika, Flórián

A valóságshowtól a szomorú valóságig

Négy évvel athéni győzelme után, Aldo Montano olasz kardvívó olimpiai bajnok, aki hazájában egy televíziós valóságshow sztárjaként is hírnevet szerzett magának, Pekingben visszazuhant a szomorú valóságba: a nyolcaddöntőben kiesett a spanyol Európa-bajnok
2008. augusztus 12. kedd 12:12 - Hírextra
Montano, akinek nagyapja, apja is kardvívó volt, végig futott az eredmény után, de hiába jött fel 14-14-re, kegyetlenül megvágta őt a spanyol vívó. A 29 éves, playboy-külsejű olasz első dühében még azt kiabálta, hogy abbahagyja a vívást, egy óra múlva azonban már lehiggadt és közölte: a vasárnapi csapatversenyre fog koncentrálni.

"Nehéz ezt lenyelni, miután győzni jöttem" - mondta.
Montano, aki Athénben éppen Nemcsik Zsolt ellen győzött az olimpiai döntőben a magyarok számára nem éppen rokonszenves módon, az azóta eltelt négy évben sokat hallatott magáról. Flörtjein jóízűen csámcsogott a bulvársajtó, mert párja, az egykori manöken Antonella előtt egy meglehetősen démoni hírű színésznővel randevúzott. Aztán címlapra került egy valóságshow-val, ahol a mozi és a táncdal régi csillagai és hírnevüket erősíteni kívánó sportolók vállalták, hogy a nap 24 órájában filmezik őket, amint egy tanyán dolgoznak.

"Nem bánok semmit sem, mindent megtettem a felkészülésért. Sajnos Olaszországban senkit sem érdekel a vívás, ott csak a futball létezik. Amikor azonban Montano mást csinál, mindenki erről beszél" - mondta némileg sajnálkozva.

Akadnak azonban olyanok is, akik azzal vádolják, hogy elhanyagolta az edzéseket. "2004 óta csak egy gyenge évem volt, 2006. 2005-ben Európa-bajnok voltam, 2007-ben világbajnoki ezüstérmes, az idén pedig harmadik a Világkupán. Még van kedvem edzeni, és versenyezni" - fogalmazott végezetül kedvese szeretettel teli tekintetétől kísérve, akinek a szenzációsajtó szerint megkérte volna a kezét olimpiai címének megvédése esetén.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását