2024. április 18. - Andrea, Ilma

A TV6 adja a BL-t

Ősztől a TV6-on sugározzák a Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzéseit, amelyeket két esztendőn át a VIASAT3 csatornáján láthattak a nézők - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.
2008. augusztus 12. kedd 18:20 - Hírextra
A VIASAT3 egyre inkább a női, az év elején elindított TV6 pedig kifejezetten a férfi közönségre fókuszál - magyarázta a két csatorna programigazgatója, Hámori Barbara, utalva arra, hogy a mérkőzések iránt a leginkább az utóbbi csoport érdeklődik.

Megjegyezte: a lépés lehetővé teszi, hogy az eddigi egy helyett hetente négy mérkőzést közvetítsenek: kedden és szerdán egy-egy viadal élőben, egy-egy pedig felvételről kerülhet adásba.

A január végi induláskor Kocsis Attila, a cégcsoport vezérigazgatója arról beszélt: azzal, hogy a VIASAT3 a női közönség felé mozdult el, "mintegy helyet csináltunk egy férficsatornának is", amelyen nappal sorozatok és akciófilmek, sportközvetítések, valamint sci-fi-k, animációs művek kerülnek adásba; az éjszakai erotikus műsorok is "átvándorolnak" a TV6-ra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását