2024. május 3. - Tímea, Irma

Hat magyar sportolót ellenőriztek vasárnap

Hat magyar olimpikonnál jelentkeztek a doppingellenőrök vasárnap Pekingben. Tállay András, az egészségügyi csoport vezetőjének a mob.hu internetes oldalon olvasható beszámolója Pars Krisztián kalapácsvetőt, Máté Gábor és Fazekas Róbert diszkoszvetőket, B
2008. augusztus 11. hétfő 11:28 - Hírextra

A magyar delegáció első pekingi érmesét pekingi tartózkodása alatt már másodszor ellenőrizték, ami nem meglepő, hiszen korábbi bejelentés szerint a játékok bezárásáig összesen 4500 vizsgálatot fognak elvégezni. Minden versenyszámban a dobogósokat, valamint egy kisorsolt versenyzőt ellenőriznek.

Tállay András főorvos azt is elmondta, hogy az olimpiai faluban tartózkodó csapat tagjai közül csak néhányan panaszkodnak kisebb meghűlésre, elsősorban a légkondicionáló túlzott használata miatt.

Az egyedüli komolyabb sérült, illetve beteg Hatos Gábor szabadfogású birkózó. Korábbi fülsérülését, amely elfertőződött, megfelelő kezelésben részesítették, és a laboratóriumi vizsgálat eredménye alapján határoznak arról, hogy mikor folytathat teljes értékű edzéseket.

A 74 kg-os birkózók versenye augusztus 20-án kezdődik.

Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását