2024. április 25. - Márk

Válogatott focistáit hívná haza a kirakatcsapat

A Partizan Belgrád labdarúgócsapata két olimpián szereplő futballistát szeretne visszahívni a szerb férfi válogatottból, mert a gárda szerdán a Fenerbahce ellen Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzést játszik.
2008. augusztus 9. szombat 22:20 - Hírextra
Helyi médiaértesülések szerint azonban Ljubomir Fejsát és Zoran Tosicot semmiképpen sem szeretné elengedni Miroslav Djukic szövetségi kapitány:
    "A Partizan követelése egyszerűen nevetséges. Ha elengedném a játékosokat, a többiek is távoznának. Úgy néznénk ki ezután, mint egy cirkusz, nem pedig futballcsapat" - nyilatkozta Djukic a Sportski Zurnal című sportnapilapnak.
    Korábban az FC Barcelona az argentin Lionel Messi, a Werder Bremen a brazil Diego, a Schalke 04 pedig a szintén brazil Rafinha szereplése miatt a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, mert a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) valamennyi klubot kötelezte arra, hogy a válogatottakhoz meghívott 23 éven aluli játékosokat elengedjék Pekingbe. A CAS szerdán úgy döntött, hogy erre nem kötelezhetőek a csapatok.
    Messi, Diego, és Rafinha végül maradt az olimpián, és már pályára is léptek válogatottjaikban, miután klubjaik nem hívták vissza őket.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását