2024. április 25. - Márk

Trükkös ékszertolvaj

Mintegy négymillió forint értékű arany ékszert vittek el "trükkös tolvajok" péntek délután az egyik debreceni belvárosi bevásárlóközpont ékszerüzletéből - közölte az MTI-vel szombaton Juhászné Kiss Katalin rendőr őrnagy.
2008. augusztus 9. szombat 16:02 - Hírextra

A debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője elmondta: míg az egyik férfi az ékszerüzletben, vételi szándékot mutatva, az egyik értékes óra iránt érdeklődve lekötötte az egyik eladó figyelmét, addig társa ellopta az ékszereket.


A biztonsági kamera felvétele szerint a férfi a pultban lévő ékszereket nézegetve áthajolt a pulton, kinyitotta a pult alatti fiókot a benne lévő kulccsal, és magához vette az abban lévő nyakláncok bemutatására szolgáló tablókat - tette hozzá Juhászné Kiss Katalin. Mintegy nyolcvan arany nyaklánccal távoztak, az okozott kár csaknem négymillió forint.


Elmondta azt is, hogy az üzlet biztonsági kamerájának felvételei szerint az egyik elkövető 30-40 év körüli, körülbelül 175 centi magas, napbarnított arcú, vékony férfi, aki sárga alapú, csíkos pólót és kék halásznadrágot, valamint fehér sportcipőt és khaki baseballsapkát viselt. Társa 35 év körüli, 175 centi magas, zömök férfi, akin püspöklila póló, farmer halásznadrág, fehér sportcipő és sötét színű baseballsapka volt.


A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésének idején az üzletben tartózkodtak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását