2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nincs esélyünk?

A 2005-ben világbajnok, tavaly pedig Eb-győztes Varga Tamás, Hirling Zsolt duót nem említik a favoritok között a könnyűsúlyú kétpárevezősök versenyét latolgató elemzésben.
2008. augusztus 9. szombat 15:37 - Hírextra
A pekingi olimpiai sajtószolgálat által kiadott előzetes az idén mindhárom Világkupán diadalmaskodó brit Zac Purchase, Mark Hunter kettőst tartja a legesélyesebbnek az aranyérem megszerzésére, s megemlíti, hogy a dán világbajnoki címvédők, Mads Rasmussen és Rasmus Quist felkészülését betegség nehezítette. A favoritok közé sorolják még az olaszokat, az első olimpiáján induló Marcello Mianit és társát, a Sydneyben ezüstérmes Elia Luinit, valamint a rutinos görögöket, Vaszileosz Ploimeroszt és Dimitriosz Mugioszt, illetve a hazaiak képviselőit, Csang Kuo-lint (Zhang Guolin) és Szun Csiét (Sun Jie). Lehetséges meglepetésként a németek, az új-zélandiak és az ausztrálok jöhetnek szóba - legalábbis a sajtószolgálat szerint.
Az elemzés azt prognosztizálja, hogy a férfi könnyűsúlyú kétpárok versenye lesz az egyik legszorosabb az evezős viadalon.
Vargáék - akik nem titkoltan éremért utaztak a kínai fővárosba - vasárnap, magyar idő szerint 9:40 órától szállnak először vízre, előfutamukból az első kettő egyből a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé kerül.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását