2024. május 11. - Ferenc

Magyar vereség a második meccsen

Vereséggel folytatta szereplését Csernoviczki Éva a 48 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián. A tatabányaiak Európa-bajnoki bronzérmese a brazil Sarah Menezes könnyed elverése után, a legjobb 16 között a súlycsoport egyik favoritjával, Alina Alexa
2008. augusztus 9. szombat 10:28 - Hírextra
 A román klasszis - aki ötször diadalmaskodott Európa-bajnokságon, emellett két vb-bronzzal is büszkélkedhet - kissé visszafogottan kezdett, három percig nem történt értékelhető esemény a tatamin, majd 1:56 perccel a vége előtt a rivális vazaarit érően dobta el Csernoviczkit. Ezután már csak intések következtek, egyszer a magyart, kétszer pedig ellenfelét figyelmeztették, ám a fordítás már nem jött össze.
    "Még sosem vertem meg Dumitrut, sajnos most sem sikerült. A vazaariját többen is vitatták, mert már a földön voltam, amikor elkezdte az akciót, de mostanában megadják ezt a dobást. Kicsit elkeseredtem, de remélem, a román nyer a folytatásban, és továbbvisz a vigaszágra" - nyilatkozta az MTI-nek Csernoviczki.
    Dumitru a nyolc között a dél-koreai Kim Jung Rannal csap össze, és ha őt is legyűri, akkor a tatabányai dzsúdós a bronzéremért zajló alsó ágra kerül.


Az olimpiával kapcsolatos híreket folyamatosan online lehet hallgatni a Pont FM 88.1 Rock & Sport rádión, amit az alábbi címen lehet elérni: http://www.hirextra.hu/banners/pontfm.m3u.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását