2024. április 28. - Valéria

Nem rontja el az időjárás

A Hongkongra lesújtó trópusi viharnak nem lesz kedvezőtlen hatása a pekingi olimpia lovasversenyeire - jelentette ki csütörtökön egy helyi szervező.
2008. augusztus 7. csütörtök 09:54 - Hírextra
A Kammuri névre keresztelt trópusi vihar 110 km/órás sebességgel söpört végig Hongkongon, megállítva annak életét. A szervezők szerint azonban a rendkívüli időjárási jelenség csupán kisebb károkat okozott a versenyek színhelyén, mindössze néhány zászló és panel rongálódott meg. Mark Pinstone szóvivő közölte: a pályák tisztítása gyakorlatilag befejeződött.

Közben megérkezett az a 24 ló is, amely 24 órás késéssel érkezett meg a hongkongi repülőtér bezárása miatt, így immár a helyszínen van mind a 225 ló és a 42 csapat is. Csütörtökön az edzéseket is újrakezdhették.

A lovasversenyek szombaton rajtolnak.A pekingi olimpia szervezőbizottsága járványtól tartva bízta Hongkongra a lovasversenyeket, amelyek a városban amúgy is nagy népszerűségnek örvendenek. A hőség miatt lesznek olyan viadalok, amelyeket helyi idő szerint hajnali fél 7-kor tartanak, másokat pedig késő este, sőt éjfél után is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását