2024. április 28. - Valéria

Még 14 hónap eltiltás

Az eredetileg 2011-ig eltiltott Luciano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatója 14 hónapos plusz büntetést kapott, miután a vizsgálatok folyamán kiderült, hogy svájci SIM-kártyákat használt egy titkos mobiltelefonos hálózat működtetésére.
2008. augusztus 7. csütörtök 11:52 - Hírextra
Moggi ezen a kommunikációs csatornán keresztül befolyásolta a bíróküldést és bizonyíthatóan játékvezetőket kényszerített a torinói csapat számára kedvező eredmények kialakítására.
A szabálytalanságokban szintén érintett Angelo Fabiani, a Messina korábbi igazgatója négy éves eltiltást kapott, az érintett játékvezetők pedig a SIM-kártyák birtoklásáért és használatáért kaptak büntetést.

Moggit az olasz szövetség a 2006-ban kirobbant botrány után tiltotta el öt évre minden futballal kapcsolatos tevékenységtől, a Juventust pedig kizárta az élvonalból, valamint elvette a torinói gárda 2005-ös és 2006-ös első osztályban szerzett bajnoki címét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását