2024. április 26. - Ervin

Lezárult a vizsgálat

Lezárta a Heath Ledger filmszínész halála ügyében elrendelt nyomozást a New York-i szövetségi főügyészség. Az ausztrál származású filmsztár januárban hunyt el véletlen gyógyszertúladagolás következtében. A haláleset körülményeinek tisztázására elrendelt v
2008. augusztus 7. csütörtök 10:37 - Hírextra
A celebmagazin törvényszéki forrásokra hivatkozva azt is megírta, hogy a színész barátnőjének, Mary-Kate Olsennek nem kell tanúskodnia az ügyben.

Mint a híradásokból kiderült, a 22 éves Olsen volt az első személy, akit a 28 esztendős Ledgert otthonában holtan találó masszőr felhívott. A színésznő a testőreit rendelte oda a helyszínre, akik szinte egyidejűleg érkeztek a riasztott mentőkkel.

A nyomozás arra is kiterjedt, hogy honnan szerezte be a színész a beszedett fájdalomcsillapítókat. A hírügynökség értesülése szerint Olsen azt a feltételt szabta a nyomozóknak, hogy csak úgy hajlandó beszélni, ha garantálják a mentességét a bűnvádi eljárástól.

Ledger halála mélyen megrázta a hollywoodi filmvilágot. A tehetséges fiatal színész 2005-ben Oscar-díjra jelölték a Brokeback Mountain - Túl a barátságon című drámában nyújtott alakításáért. Utolsó szerepe a Christopher Nolan rendezte A sötét lovag című Batman-folytatás Jokere volt. Az álomgyárban sokan úgy gondolják, hogy posztumusz Oscar-díjat érdemelne játékáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását