2024. március 29. - Auguszta

Kábítószer-túladagolások - KRONOLÓGIA

A szombat éjszakai esetek után hétfő este újra meghalt egy ember kábítószer használat következtében Budapesten, ezúttal a XI. kerületben. Az MTI-Sajtóadatbank nem teljes körű összeállítása az utóbbi öt évben Budapesten történt és a nyilvánosság elé került
2008. augusztus 5. kedd 19:20 - Hírextra

2003. január 7. - A X. kerületben egy családi házban holtan találtak egy 29 éves férfit, aki kábítószer-túladagolásban hunyt el.

2003. február 5. - A IX. kerület egyik erdős területén egy fiatal férfi holttestét fedezték fel. Az áldozat kábítószert fogyasztott, s halálát kihűlés okozta.

2003. április 6. - Egy VIII. kerületi bérház lépcsőházában holtan találtak egy fiatalembert, aki kábítószer-túladagolás miatt halt meg.

2003. május 30. - Egy budapesti lakásban meghalt egy 34 éves férfi, aki kábítószerrel túladagolta magát.

2003. július 1. - A X. kerületben egy lakásban holtan találtak egy 18 év körüli lányt, aki kábítószer-túladagolás miatt vesztette életét.

2004. május 15. - A Népszigeten egy fiatal nő holttestére bukkantak egy autóban. A vizsgálatok megállapították, hogy kábítószer-túladagolásban hunyt el.

2004. szeptember 3. - Az Óbudai rakparton egy 29 éves férfi holttestét találták meg, aki feltehetőleg kábítószer-túladagolás miatt halt meg.

2005. június 20. - Zuglóban lakossági bejelentés nyomán találtak rá egy 26 éves fiatalember holttestére, aki kábítószer-túladagolásban halt meg.

2005. november 23. - Egy budapesti gyorsétterem mellékhelyiségében holtan találtak egy 26 éves hajléktalan férfit, aki kábítószerrel túladagolta magát.

2007. március 12. - A XIII. kerületi Szegedi úton, egy egészségügyi intézmény mellékhelyiségében holtan találtak egy fiatal férfit, aki kábítószer-túladagolásban halt meg.

2008. augusztus 2. - Éjjel négy ember holttestét találták meg Budapesten, akiknek halálát valószínűleg a korábbinál erősebb hatóanyagú heroin okozta. A főváros III. kerületében egy 30 éves férfi és egy 33 éves nő halt meg, a XIII. kerületben pedig egy 30 és egy 33 éves férfi, mindegyikük más-más helyszínen.

2008. augusztus 4. - A XI. kerületben egy Fehérvári úti lakásban meghalt egy 32 éves kábítószer-függő nő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását