2024. április 27. - Zita

Publikussá tették a Madeleine-ügy nyomozati anyagait

A portugál rendőrség hétfőn a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tette azt a közel 30 ezer oldalnyi nyomozati anyagot, amely a több mint egy éve a portugál tengerparton eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyének vizsgálata közben született.
2008. augusztus 4. hétfő 20:50 - Hírextra

A dokumentumokba való betekintést írásban kell kérvényeznie az újságíróknak, akik ezt követően DVD-n juthatnak a sok ezer oldalra rúgó anyaghoz - mondta egy bírósági illetékes.
Madeleine McCann pár nappal negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án este tűnt el egy Algarve közelében fekvő tengerparti szállodából, miközben szülei a közelben vacsoráztak.


A portugál főügyész júliusban állíttatta le a 14 hónapig tartó nyomozást, mert semmiféle bizonyíték nem került elő az ügyben. A nyomozás lezárásával egyidejűleg bejelentették, hogy sem a gyermek szülei, sem az ellen a helyi lakos ellen, akit a gyermek elemésztésével szintén meggyanúsítottak, nem találtak semmiféle terhelő bizonyítékot.


A McCann házaspár ügyvédei már a múlt héten nekiláttak a nyomozati iratok tanulmányozásához. A szülők ugyanis magánnyomozóikkal tovább akarják folytatni a gyermek felkutatását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását