2024. március 29. - Auguszta

Morgan Freeman súlyosan megsérült

Morgan Freeman Oscar-díjas színész súlyosan megsérült egy Mississippi államban történt közlekedési balesetben.
2008. augusztus 4. hétfő 19:00 - Hírextra

A kórház szóvivője megerősítette, hogy a 71 esztendős színész súlyos állapotban van. A baleset egy mississippi országúton történt a színész és felesége charlestoni otthona közelében, az illetékes útfelügyelet szerint röviddel éjfél előtt.


Az autót Freeman vezette, de a kocsi nem az övé volt, hanem a memphisi Demaris Mayeré, aki szintén a járműben ült. Az autó lesodródott az útról és többször megpördült, mielőtt megállt volna.
Semmiféle jele nem volt, hogy a vezető vagy utasa alkoholt vagy kábítószert fogyasztott volna. Mindketten viselték a biztonsági övet - állította az útfelügyelet szóvivője.


A színészt mentőhelikopterrel szállították be a legközelebbi, 145 kilométerre északra fekvő memphisi Regional Medical Center kórházba.


Clay McFerrin, egy charlestoni lap szerkesztője, aki röviddel a baleset után ért a helyszínre szemtanúként úgy idézte fel a történteket, hogy Freeman kocsija Charlestontól úgy 6 kilométerre lerepült az országútról és az árokba borult.
Az újságíró elmondta, a kocsi annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani Freemant a járműből.


Freeman magánál volt, amikor kiemelték a roncsok közül, beszélgetett és viccelődött a mentőkkel, valamint a kíváncsiskodókkal - mesélte McFerrin.


Demaris Mayer egyes jelentések szerint szintén kórházba került, de az ő állapotáról nincs hír.
A filmsztár 2005-ben kapott Oscar-díjat a Millió dolláros bébi című bokszdrámában nyújtott alakításáért, a kilencvenes években pedig kétszer is jelölték az amerikai filmakadémia díjára: 1995-ben A remény rabjai, 1990-ben pedig a Miss Daisy sofőrje című filmért. Most éppen világszerte A sötét lovag című Batman-filmben látható a mozikban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását