2024. május 13. - Szervác, Imola

Mennyit költöttek kommunikációra a tárcák 2002 óta?

A Fidesz arra vár választ az összes minisztériumtól, hogy mennyi pénzt költöttek el kommunikációs kiadásokra a 2002-es kormányváltás óta - mondta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten.
2008. augusztus 4. hétfő 16:25 - Hírextra

A Fidesz nevében írásbeli kérdésekkel fordulnak a tárcavezetőkhöz, akiknek 15 napjuk van válaszolni arra, hogy minisztériumuk (vagy annak jogelődje) mennyi pénzt fordított hat év alatt kommunikációra, PR-ra, reklámkampányokra és politikai elemzésekre - mondta sajtótájékoztatóján a politikus.
Ágh Péter felhívta a figyelmet arra, hogy hétfői sajtóhírek szerint ismét kommunikációs szolgáltatásokat rendel meg a kormány több mint 6 milliárd forintért az Új Magyarország vidékfejlesztési terv reklámozására.


A fideszes képviselő emlékeztetett arra, hogy miközben a kormány azt ígérte, hogy a megszorításokat magán kezdi, folyamatosan pazarolja az emberek pénzét.


Erre példaként hozta, hogy tavaly a Miniszterelnöki Hivatal 120 milliót költött tanulmányokra, elmúlt öt évben pedig 5 milliárd forintot költöttek el ilyen célokra, több százezer forintért vásároltak egy-egy postásbiciklit, és 200 millióért készíttettek kormányszóvivői honlapot.


Gyurcsány Ferenc a hibás azért, mert szinte divatot csinált egy olyan kormányzati politikának, amely hazugságokat próbál eladni az emberek pénzén - fogalmazott Ágh Péter.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását