2022. május 21. - Konstantin

Egy órás várakozás

Egy órás várakozás alakult ki a belépő személyforgalomban a barabás-mezőkaszonyi magyar-ukrán határállomáson szombaton délutánra - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Észak-Alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivője az MTI-vel.
2008. augusztus 2. szombat 19:45 - Hírextra

Az átkelési torlódás a nagy forgalom miatt alakult ki, s a Magyarországra Ukrajna felől belépni szándékozóknak a szomszédos beregsurány-asztélyi átkelőhelyet ajánlja a vám- és pénzügyőrség - mondta Kupecz József.

A százados hozzátette: a barabási határállomáson tovább növekszik a belépő forgalom, így elképzelhető, hogy az egy órás várakozási idő emelkedni fog.

A szóvivő kitért a záhony-csapi határállomáson kialakult kamion-torlódásra is, ott változatlanul 10 órás veszteglésre kényszerülnek az Ukrajnába kilépni szándékozó teherautók. Az átkelőhelyre vezető 4-es számú főúton több, mint 8 kilométer hosszú a kamionsor, amely egészen a győröcske-tiszabezdédi bekötőútig ér Kisvárda irányában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását