2024. április 23. - Béla

Újra lehet majd nézni

Új, interaktív funkciókat vezet be a T-Online T-Home TV szolgáltatása: az olimpiai játékokra való tekintettel egyebek mellett a Magyar Televízió (MTV) közvetítéseit és összefoglalóit másnap éjfélig bármely időpontban ingyenesen újranézhetik a T-Home TV el
2008. július 30. szerda 15:40 - Hírextra
Schatz Péter szerint az olimpiai játékok alatt igénybe vehető Peking Interaktív nevű szolgáltatás legfőbb előnye, hogy a közvetítést követő 24 óráig bármely időpontban megtekinthető a sportesemény.

Ez azért szerencsés, mert sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor és még a közszolgálati televízió sem tudja előre, melyik versenyszámban mikor lesznek magyar érdekeltségek.

A "Nézd újra" mellett több menüpontból lehet választani. A hírek menüpontban megtalálhatók lesznek az Origo internetes portál sporthírei, képgalériája és az éremtáblázat is.

A közvetítésekről való tájékozódást a műsorújság segíti elő, akik pedig az interneten is regisztrálnak, sms-ben és e-mailben is kérhetnek értesítést az események időpontjáról. Ezen kívül lehet szavazni is, s tizenöt sport témakörben kvízkérdésekre válaszolni - ismertette az interaktív szolgáltatást Fischer András, az Origo Zrt. vezérigazgatója.

A különleges technika hozzájárul a televíziózás attitűdjének megváltoztatásához: a néző maga döntheti el, mit és mikor néz, lehetősége nyílik elszakadni a klasszikus műsorfolyamtól és úgy használhatja a televíziót, mint az internetet - mondta Megyeri Tibor, a T-Online Magyarország marketing vezetője.

A T-Home Tv-nek jelenleg 16 ezer előfizetője van, a szolgáltatás a nagyobb városokban elérhető - tette hozzá a marketing szakember.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását