2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem megy Pekingbe

Julien Dunkleyt kizárták a jamaicai olimpiai csapatból, az atléta ennek ellenére el akar utazni Pekingbe.
2008. július 30. szerda 21:47 - Hírextra
Mike Fennell, az ország olimpiai bizottságának elnöke szerdán bejelentette, hogy a férfi 4x100-as váltó tagját, Dunkleyt kizárták a keretből. Arra a kérdésre viszont nem válaszolt, hogy ő bukott-e meg a doppingvizsgálaton.

"Mindent akkor kommentálok, amikor eljön az ideje" - mondta Fennell.A sportvezető hétfőn úgy nyilatkozott, hogy egy atléta az országos bajnokságon - amely egyben olimpiai válogató is volt - doppingvétséget követett el.

A vétkes kilétét nem árulta el, csak annyit mondott, hogy a két világklasszis sprinter, Asafa Powell és Usain Bolt közül egyikük sem doppingolt.

Több jamaicai lap kedden azt írta, hogy Dunkley teszteredménye lett pozitív, Fennell a hét végére ígérte a vétkes kilétének felfedését.

Dunkley a döntés kihirdetése után ártatlanságát hangsúlyozta a helyi rádióban és mindenképpen el akar utazni Pekingbe.

"Soha nem nyúltam tiltott szerhez, nem értem, miért zártak ki a csapatból" - mondta Dunkley. "Mindenképpen el akarok utazni Kínába, hiszen nem követtem el semmit és érvényes repülőjegyem van Pekingbe."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását