2024. április 29. - Péter

Az MTK készül

A szerdai mérkőzés időpontjában - magyar idő szerint 20 órakor - és helyszínén tart edzést kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésére készülő MTK Budapest Isztambulban.
2008. július 29. kedd 21:38 - Hírextra
A külön géppel 110 perces utazás után megérkezett magyar bajnokcsapat televíziós kamerák sora előtt lépett ki Isztambul ázsiai részén a repülőtér épületéből a török nagyváros utcájára, de az igazi érdeklődés a csapattal együtt érkezett és hatalmas ovációval fogadott Mészöly Kálmánnak szólt.

A csapat 18 fős kerettel érkezett, s a rövid szállodai pihenő és egy könnyű uzsonna után busszal a Fenerbache stadionjába ment, ahol egyórás edzést tartott. A tréning előtt Garami József szakmai igazgató, Domonyai László klubigazgató, valamint a kétszeres válogatott középpályás Zsidai László nagy érdeklődéssel kísért sajtóértekezletet tartott.

Az MTK két vezetője arról beszélt, hogy négy éve tudatosan változtattak a csapatépítés gyakorlatán, s az együttest nyolcvan százalékban saját nevelésű játékosokkal képzelik el. Garami József visszautasította azt a - kérdésbe foglalt - feltételezést, hogy az MTK reményt vesztve lép szerdán pályára. Kérdésre válaszolva Zsidai László elismeréssel beszélt a Fenerbahce világsztárjairól, de - mint mondta - az MTK mégsem feltartott kézzel lép szerdán pályára.

Ezt megelőzően Luís Aragonés, a rivális török klub mestere és Güiza, a frissen igazolt spanyol sztár felelt a Fenerbache edzőközpontjában az újságírók kérdésére.

Aragonés elmondta, hogy az Európa-bajnokság befejezése óta eltelt rövid idő alatt sikerült megismernie a török együttes játékosállományát, felmérte tudásukat.

A szerdai meccsel kapcsolatban arról beszélt, hogy jó csapatnak tartja az MTK-t, s mint többször is hangsúlyozta, játékosainak arra hívta fel a figyelmét, hogy tisztelniük kell az ellenfelet, mert csak folyamatos koncentrálással nyerhetik meg a mérkőzést. Mint hozzátette, erre azért is "szükség van, mert az MTK fiatal játékosai is győzni akarnak".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását