2023. október 3. - Helga

No chat

Túl sok időt töltenek a lengyel rendőrök egy, a Facebookhoz hasonló lengyel közösségi portál látogatásával, ezért az országos parancsnokság úgy döntött, hogy mostantól tilos felmenni erre a szájtra a munkaidő végéig.
2008. július 28. hétfő 17:17 - Hírextra
"Sok más vállalathoz hasonlóan, mi is úgy határoztunk, a Nasz-klasa.pl (a mi osztályunk) nem elengedhetetlen ahhoz, hogy alkalmazottaink ellássák a munkával kapcsolatos feladataikat" - idézett egy rendőrségi szóvivőt a Dziennik című napilap hétfői száma.

A határozott fellépésre azt követően került sor, hogy egy belső vizsgálat kimutatta: a rendőrök a munkavégzés helyett a neten való csevegésben voltak serények.

Az oldalt azért nem tiltották le végleg a gépekről - hiszen ott van például a netes bűnüldözés. A netrendőrökön kívül a többiek sincsenek teljesen elzárva: a dolgos nap végén bátran csetelhetnek újból.

Más lengyel állami vállalatoknál egyebek közt a YouTube elérhetőségét korlátozták, mert a vezetők szerint a videómegosztó portál a dolgozók figyelmét is megosztotta a munka és a szórakozás között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását